Napísali o nás

V ankete aj v komentároch sa vyjadrili klienti, ktorým sme realizovali rekonštrukčné práce.

V anketovej otázke:
Odporučili by ste nás svojim priateľom a známym?
odpovedalo 38 našich klientov takto:

ÁNO: 38 klientov / 100 %
NIE: 0 klientov / 0 %
<<   1 · 2 · 3   >>
  • Nika

    So spoločnosťou KASO sme spolupracovali už viackrát, vždy s maximálnou spokojnosťou. Ústretový a zodpovedný prístup je základom ich práce. Pozitívne hodnotíme poskytnutie cenných rád pri samotnej prerábke, firma KASO Vás upozorní na veci, na ktoré bežný človek pri predstavách o interiéri nemyslí, pričom každý krok je vždy vopred a dôkladne odkonzultovaný. Práca je vykonaná precízne a do najmenšieho detailu, môžeme len vrelo odporúčať
  • Erik

    Firmu sme už mali odskúšanú z prerábky jadra, preto sme mali uľahčený výber pre ďalšie prerábky (stierky, dvere, podlahy, elektrina, malá miestnosť zo sadrokártonu..) a išli sme v podstate na istotu čo sa kvality týka. Na voľný termín si treba trochu počkať, ale oplatí sa. Slušný prístup, ochota, odobornosť, skúsenosti. Pri prerábke poradia tak, aby výsledok stál za to - akoby robili na svojom. K tomu slušné zľavy u dodávateľov dverí, podláh, sanity. Za práce sme dostali detailné vyúčtovanie, takže vieme presne za čo sme platili. Firmu budeme určite odporúčať ďalej. Skúsili sme (zatiaľ) 2x a dúfam že sa ešte aspoň raz stretneme - ostáva ešte jedna pôvodná izba :-).
  • A.Dančišín

    Firmu KASO som si našiel na internete a hneď po prvom telefonáte, som si dohodol stretnutie s prehliadkou bytu, kde som opísal aké práce sa budú realizovať a následne som obdržal podrobný pred realizačný rozpočet. Počas dohadovania termínu, som bol prekvapený, ako dlho sa na nich čaká, ale oplatilo sa.
    Rekonštruoval som celý byt, realizovali búracie práce, vyrovnávky podláh a stropov, výmena rozvodov vody, elektriny, plynu, murovanie, maľovanie a realizáciu kúpeľne a WC. Na začiatku sa povedalo, že ako dlho bude trvať rekonštrukcia a tak aj bolo.
    Pán Zubák promptne reagoval na každú zmenu projektu, ktorú som si počas rekonštrukcie vymyslel. Ochotne poradil a podelil sa o svoje skúsenosti, čo nám tiež veľmi pomohlo pri rozhodovaní. Robotníci, boli nielen že šikovní a zruční, ale udržiavali aj čistotu okolia a bytu počas celej rekonštrukcie. Každý jeden deň sa na byte robilo, čo urýchlilo rekonštrukciu. Roboty boli zrealizované kvalitne, prípadné malé nedostatky rýchlo odstránené.
    Vďaka odporúčaným firmám od Pani Zubákovej, sa nám podarilo veľa ušetriť, či už na celej kúpeľne, alebo podlahách čí dverách.
    Vo všeobecnosti firmu KASO vrelo odporúčam, pre kvalitu prác, rýchlosť prác a komunikácií s klientom. Oplatí sa počkať na voľný termín.
  • Zuzana

    Minulý rok v marci sa mi neplánovane uvoľnil byt, pretože moji nájomníci sa z rodinných dôvodov odsťahovali. Už dlhšie mi vŕtala v hlave rekonštrukcia a preto som hneď začala zháňať informácie. Mala som odporúčania od niekoľkých kolegov ale urobila som si aj vlastný prieskum trhu. Po zadaní "rekonštrukcie bytov Košice" ma zaujala hneď prvá stránka. Vizuálne nenápadná, ale veľmi obsažná a zrozumiteľná takže som hneď "zbystrila" a začala študovať cenník a všetky dostupné informácie. Rekonštrukcia bytu sa nerobí každodenne, takže som si aspoň vedela urobiť predstavu do čoho idem. Aj napriek dlhšej čakacej dobe na voľný termín som sa rozhodla zveriť prerábku práve firme Kaso. Pani Zubáková mi stručne, jasne a jednoducho vysvetlila, ako bude celá rekonštrukcia prebiehať, takže som si vedela dopredu naplánovať všetky "vybavovačky". Čakanie sa oplatilo, pretože po 4 týždňoch som dostala "nový" byt. Mala som výhodu v tom, že ma netlačili termíny na presťahovanie sa. Takže čas do začiatku rekonštrukcie som využila na dôkladné naplánovanie kde bude čo umiestnené. A to nielen rozmiestnenie nábytku ale aj rozmiestnenie zásuviek, vypínačov a podobne.
    Rekonštrukcia 1 izbového zahŕňala nové jadro s malou dispozičnou zmenou, novú dlažbu v kúpeľni a predsieni, nové elektrické rozvody a nové omietky v celom byte a prípojky v kuchyni (plyn, voda, elektrina). Nebola to rekonštrukcia "na kľúč", pretože podlahu v izbe a kuchyni som zadávala inde. Ale po odovzdaní hotového bytu som okamžite vedela "rozbehnúť" ďalšie veci ako objednanie podlahovín a kuchynskej linky.
    Ak zvažujete rekonštrukciu bytu, určite sa oplatí počkať na voľný termín u firmy Kaso. Pán Zubák je totiž profík a pedant. Naviac okolo seba má tím ľudí, ktorí sa svojej práci rozumejú. Všetky práce boli odvedené kvalitne, odborne a načas. Nebol problém dohodnúť ani dodatočné práce ako napríklad zapojenie lustrov v izbe a kuchyni, montáž osvetlenia pod kuchynskou linkou, či osadenie dverí.
    Počas celej spolupráce od zamerania a predbežného nacenenia prác po samotnú rekonštrukciu sa mi nestalo, že by mi niekto nevedel odpovedať na otázku, či poradiť. Samozrejme treba mať aj jasnú predstavu o tom, čo kde bude. Ohromne to zefektívni komunikáciu.
    Ako zaujímavosť by som ešte pridala hodnotenie technika z firmy (SG Montex), ktorý bol zapájať spotrebiče v kuchyni: "Dlho som nevidel tak dobre pripravené prípojky na plyn, vodu a elektrinu. Mysleli naozaj na všetko." Rovnako sa vyjadrili plynári, ktorí boli robiť v zime revízie. Keď som povedala, že rekonštrukciu robila firma Kaso ich odpoveďou bolo: "Tak tu bude všetko v poriadku. Ich prácu poznáme."
    V byte už nejaký čas bývam a všetko funguje ako má. Kúpelňa, rovné stropy a rovné ostenia okolo okien sú naďalej hlavným bodom obdivu návštev. Hlavne ako je riešené pripojenie práčky v kúpeľni a "neviditeľné" servisné dvierka.
    Ak by som ešte raz išla do rekonštrukcie, určite by som znovu volala firmu Kaso.
  • JV

    Firma KASO nám robila rekonštrukciu kúpeľne, WC + výmenu interiérových dverí. Firmu sme vybrali na základe recenzií a po zhliadnutí hotových projektov na web stránke. Rekonštrukčné práce prebehlli bez časových prieťahov a k našej spokojnosti. Oceňujeme spoľahlivosť, precíznu prácu, bezproblémovú komunikáciu pri realizácii nášho projektu. Firme prajeme veľa ďalších spokojných zákazníkov.
  • MT Košice

    Firma KASO v našom byte realizovala rekonštrukciu kúpelne, WC, chodby a maľovanie celého bytu. Rekonštrukčné práce boli prevedené na profesionálnej úrovni, boli vymenené kompletne rozvody vody, odpadu a čiastočne elektrorozvody. Prístup majiteľov firmy a ich zamestnancov bol vysoko ústretový, nebol problém s výmenou nakúpeného materiálu. Mnohokrát poradil p. Zubák svojimi praktickymi radami aby výsledok rekonštrukcie bol k našej spokojnosti. Komunikácia od začiatku prebiehala s pani Zubákovou, ktorej ľudsky prístup a ústretovať potvrdili, že naše rozhodnutie pre túto fimu bolo správne. Služby firmy KASO odporúčame aj ostatným ľuďom, ktorí rozmýšľajú nad výberom firmy. Firme ešte raz ďakujeme.
  • J.S. Košice

    Firma rekonštruovala bytové jadro, kuchyňu a chodbu. Prácu odviedla k našej maximálnej spokojnosti, vo vysokej kvalite a podľa našich požiadaviek, navyše odporúčala aj niektoré vylepšenia. Ešte sme sa nestretli s takým prozákazníckym prístupom. Sú schopní a ochotní realizovať aj rozumné zmeny, ktoré požadujete až v priebehu realizácie. Rozsah ich prác je naozaj komplexný. Robili búracie, stavebné, inštalatérske, elektrické, plynové, montážne a dokončovacie práce bez zbytočných prestojov. Kompletne sa postarali aj o odpad, šetrní boli aj k ostatnému vybaveniu bytu. Pridali montáž posuvných dverí na miesto so skutočne obtiažnym prístupom. Deklarovaný cenník dodržali, žiadne navyšovanie cien. Odporúčame firmu Kasso aj ostatným zákazníkom.
  • Petra

    Rekonstrukcia bytu prebehla velmi rychlo, za 5 tyzdnov bol hotovy cely byt, konkretne murovane jadro, vymena rozvodov a radiatorov, nove omietky, vyrovnanie podlahy, malovanie, sadrokartonove stropy a nova omietka a podlaha na balkone. Boli sme prekvapeni ako to vsetko rychlo ide a clovek musi mat dopredu vsetko naplanovane, aby vedel povedat kde bude zasuvka, svetlo atd. Jedina vec, ktora nevysla a ktoru sme zistili po niekolkych mesiacoch od rekonstrukcie bolo, ze ked sme chceli zavesit umyvadlo, vo vyske kde sme ho chceli zavesit viedla odpadova rura. Ale vyriesili sme to. Chcem tym len upozornit vsetkych ktori planuju rekonstrukciu, aby mysleli na vsetko. Inak sme boli so vsetkych spokojni takze firmu KASO urcite odporucam a tymto este raz dakujeme.
  • Peter

    Nakoľko sme plánovali kompletnú rekonštrukciu celého bytu, dlhšie sme pozerali a hľadali rôzne stavebné firmy. Rozhodnutie padlo na firmu KASO. Už od začiatku sme mali z celej rekonštrukcie dobrý pocit. Komunikácia zo strany p. Zubákovej bola naozaj výborná. Na všetkých podmienkach sme sa vopred dohodli. Rekonštrukcia prebiehala bez problémov, v stanovenom termíne. Rozpočet sa postupne upravoval, o všetkých nákladoch sme mali prehľad. Pán Zubák vždy ochotne konzultoval naše požiadavky a svojou profesionalitou a skúsenosťami prispel k bezproblémovému chodu celej rekonštrukcie. S prácou sme boli veľmi spokojní. Pár detailov sme síce doťahovali už sami (domaľovať, došpárovať...), ale to pri takom veľkom projekte je samozrejmé a zvládne to každý svojpomocne. Ešte raz veľká vďaka za celú rekonštrukciu.
  • Ján Oravec

    Keď doma padlo rozhodnutie, že starú kúpeľňu z umakartu nahradíme novou a modernejšou, došlo k hľadaniu firmy, ktorá by našu predstavu realizovala. Na internete sme našli niekoľko firiem, ktoré sa takýmito činnosťami zaoberajú. Bola medzi nimi aj firma KASO. Ňou realizované hotové projekty prerobených kúpeľní sa nám páčili (viď. referencie na domovskej web. stránke firmy) a tak sme rozhodli, že oslovíme túto firmu. A neľutujeme to. Po prvom telefonickom rozhovore s p.Zubákovou sme vedeli, že to bolo správne rozhodnutie - ľudský prístup, ústretovosť k termínu a podmienkam. Stavebným prácam predchádzala obhliadka a stanovenie predbežnej ceny za prácu. Po vzájomnej dohode stavebné práce začali v stanovenom termíne a skončili presne podľa odhadov p.Zubáka, ktorý na ich priebeh každý deň osobne dohliadal. Všetko bolo vykonané kvalitne a odborne, počnúc murovaním jadra až po vymaľovanie stropu. Nedostatky boli vždy promptne vyriešené, nehovoriac o tom, že sme vždy vedeli za čo a koľko platíme, takže žiadne nepríjemné finančné prekvapenie pri odovzdávaní finálneho diela sa nekonalo. A keď sme pri upratovaní novej kúpeľne predsa len narazili na jednu poškrabanú obkladačku, jej výmenu prišli vyriešiť hneď v nasledujúci deň. Preto nemožno z vlastnej skúsenosti nič iné o tejto firme napísať len chválu a odporučiť ju.
  • Jan Danko

    Vážené dámy a páni,

    Rád by som sa s Vami podelil o skúsenosti so spoluprácou a priebehom rekonštrukčný prác, ktoré pre mňa zabezpečovala spoločnosť KASO. V prvom rade sa chcem poďakovať pani Zubákovej, ktorá so mnou komunikovala všetky potrebné informácie počas trvania celej prerábky a samozrejme pána Zubáka, ktorý mal trpezlivosť čeliť hŕbe otázok a svojimi dlhoročnými skúsenosťami, odborným postojom a radami zjednodušil mnoho rozhodnutí, ktoré v samotnom dôsledku priniesli spokojnosť s výsledkom prác.

    Pred samotným začiatkom v spolupráci s pani Zubákovou boli načrtnuté predstavy o rozpočte a očakávaniach a tie následne vyústili k predbežnému naceneniu prác, ktoré rekonštrukcia obnáša. Taktiež sme spoločne prediskutovali počiatočný termín prác a ich dĺžku trvania. Práce začali a skončili presne k stanovenému dátumu. Počas prác som mohol sledovať ich progress na dennej báze, nakoľko som v uvedenom byte aj býval. Zamestnanci prichádzali a odchádzali v presne stanovenom čase. Ich práca bola precízna a profesionálna. Taktiež im patrí moja vďaka za trpezlivosť pri odpovedaní na otázky, ktoré som im každý deň adresoval. Mnoho starostí spojených s odvozom odpadu, transportom materiálu resp. miestom jeho nákupu po dispozičné riešenie bytu mi bolo ušetrených práve vďaka poskytovaným službám obsiahnutých v portfóliu spomínajej spoločnosti, ale taktiež nad ich rámec (vývoz nepotrebného materiálu z pivničných priestorov a ich upratanie). Každý nákup materiálu bol explicitne prediskutovaný a doložený pokladničnými bločkami. Nehrozil nákup materiálu, ktorý by sa zbytočne zaobstaral v nepotrebnej miere alebo by bol nevhodný pre účely rekonštrukcie. Ak bolo nutné rozhodnutie pre ďalší postup, vždy mi boli predložené rôzne alternatívy vrátane ceny a kvality s príslušným odborným odporúčaním. Samozjreme, že riziko menších nedostatkov sa nedá nikdy úplne vylúčiť. Tak to bolo aj v mojom prípade, no po vzájomnej dohode boli a budú aj tieto odstránené. Predovšetkým si vážim otvorený prístup zo strany spoločnosti KASO, ktoré nepripúštalo vedomé zatajovanie nedostatkov, či odovzdanie nekvalitnej práce.
    Cena samotnej rekonštrukcie bol trochu vyššia, než som očakával, ale spokojnosť s jej realizáciou ju opodstatňuje. Rozhodnutie pre spoluprácu neľutujem a som rád, že som si zvolil práve túto spoločnosť, ktorú vám môžem len odporúčať.
<<   1 · 2 · 3   >>
Tento web používa súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií
NAHOR